Ledenpagina
U bent bezoeker nummer:

Laatst bijgewerkt:
29 september 2018
| HOME | EMAIL   |
   Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.     
Najaarsweekend 2018

Ook het najaarsweekend 2018 zit er al weer op. De caravans zijn weer allemaal in de stallingen verdwenen. Maar gelukkig... hebben we de foto's nog. Dankzij onze fotografen Henk en Hugo kunnen we hier weer een mooie fotoimpressie plaatsen.
Niemand van het bestuur of van de leden heeft o.g.v. de privacywetgeving (AVG) schriftelijk laten weten bezwaar te hebben tegen het plaatsen van foto's en daarom kan iedereen hier nog even van nagenieten van die prachtige Zeeuwse foto's...
Henk en Hugo, dank voor het inzenden!