Ledenpagina
U bent bezoeker nummer:

Laatst bijgewerkt:
29 september 2018
| HOME | EMAIL   |
   Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.      Welkom op www.kipmethefdak.nl, de leukste caravan-website van Nederland!!      De Kipcaravans staan weer in de stalling, de foto's zijn geplaatst, het kampeerseizoen zit er weer op...!!!    J   Tot volgend jaar allemaal.     
Jubileumweekend 2018

Ons 35-jarig jubileum werd gevierd op Camping De Helfterkamp in Vaassen met: 1e) een grote deelname en 2e) hartstikke mooi weer. En wat was het weer gezellig...!
Gelukkig heeft een klein aantal leden momenten van het weekend vastgelegd en deze ingestuurd. Nu kunnen we allemaal nog even nagenieten en zij die niet aanwezig waren, kunnen zien wat zij allemaal hebben gemist... En dat was heel wat!
Hugo en Henk, dank voor het inzenden.

Wil je ook je foto's/video's insturen? Stuur dan e-mailtje aan: webmaster@kipmethefdak.nl
          
Jubileumweekend 2018-collage

Klik op de foto voor een grotere weergave...
Altijd wel een stuk of 10 fotografen op het Kip-weekend. Maar of zij ALLEMAAL hun foto's hebben ingestuurd???
Helaas... Pindakaas...